Vyberte sa na dovolenku na Liptov a zažijete nezabudnuteľné chvíle

Liptov patrí k najkrajším lokalitám na Slovensku. Je obklopený významnými pohoriami – Nízkymi, Vysokými, Západnými Tatrami, ale aj Chočskými vrchmi. Ak si chcete ešte pred príchodom zimy oddýchnuť niekde mimo domova, odporúčame vám návštevu Liptova.

Dovolenka na Liptove

Ubytovanie v Liptovskom Mikuláši

Najprv si ale nájdite dobré ubytovanie a dobrý východiskový bod na rôzne výlety po Liptove. Ideálne miesto, kde by ste si mohli rezervovať ubytovanie, vám ponúka mesto Liptovský Mikuláš. Lacnejšie ubytovanie v Liptovskom Mikuláši nájdete veľmi rýchlo, no rezerváciu vám odporúčame vopred. Liptov je vyhľadávaný počas celého roka a nielen cez letnú turistickú sezónu. V blízkosti sú totiž významné lyžiarske strediská v Nízkych Tatrách (Jasná, Malinô Brdo), ktoré onedlho otvoria svoje brány pre všetkých lyžiarov. Ak sa chystáte na Liptov počas zimného obdobia, odporúčame vám rezerváciu ubytovania čím skôr. Najmä tie lacnejšie sa veľmi rýchlo vybookujú.

Klar – hotel, v ktorom zorganizujete aj firemnú akciu

Ak ste majiteľom úspešnej firmy a plánujete organizáciu firemnej akcie, odporúčame vám hotel Klar, ktorý sa nachádza priamo v Liptovskom Mikuláši. Moderne zariadený hotel poskytuje luxusné ubytovanie, ale aj priestory na organizáciu veľkej firemnej akcie v Liptovskom Mikuláši.

Aké zaujímavé miesta vás čakajú na Liptove?

Ak už máte zaplatené ubytovanie na Liptove a hľadáte zaujímavé tipy na miesta, ktoré by sa vám oplatilo pozrieť, my vám ich pár ponúkneme. Ak budete na Liptove, určite navštívte Kvačiansku a Prosiecku dolinu. Tento okruh je vhodný najmä v teplejšom ročnom období, pretože určité časti okruhu týchto dvoch dolín sú vybavené rebríkmi. Ak sa vám páčia skanzeny v prírode, odporúčame návštevu Pribyliny a Vlkolínca. Na Liptove očakávajte aj krásne výhľady na okolité kopce, preto vám odporúčame pribaliť si do batoha aj dobré ďalekohľady.

Milovníkom hradov zase odporúčame návštevu týchto hradov: Sielnický hrad, Likavský hrad a hrad v Liptovskom Hrádku.
Ak si chcete zaplávať, zájdite do aquaparkov Tatralandia a Bešeňová.

Liptov je krásny v každom ročnom období. Poďte si oddýchnuť do tejto lokality a uvidíte, že na oddych ste si nemohli vybrať lepšie miesto.

Ohodnotiť článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *