Nízkonákladové letecké spoločnosti sú stále obľúbenejšie

Ak plánujete, že vyrazíte na dovolenku na vlastnú päsť bez cestovnej kancelárie, tak určite budete rozmýšľať aj nad tým, ktorú leteckú spoločnosť si vybrať. Ak chcete v rámci svojej cesty ušetriť, tak si určite pozrite ponuku nízkonákladových spoločností. Tie sú čoraz dostupnejšie a to aj pre niekoľkodňoví poznávací zájazd aj pre dlhšiu dovolenku.

Lacné letenky Rynair

Cestovanie lietadlom je dnes veľmi obľúbené hlavne vďaka nízkonákladovým spoločnostiam, lebo ponúkajú veľa výhod. Aké to sú konkrétne? V prvom rade je to dostupnosť leteniek. Zarezervujete si letenky online a nemusíte ďalej už riešiť nič iné. Svoj palubný lístok si jednoducho vytlačíte a po odbavení môžete jednoducho pokračovať do lietadla. Dnes už dokonca postačuje aj letenka v mobile.

Nízke ceny sú hlavná výhoda

Zabúdať nesmieme ani na ďalších niekoľko výhod, medzi ktoré sa radia hlavne nízke ceny daných leteniek. Tie Vás často stoja menej ako kedy ste chceli cestovať vlastným autom alebo autobusom či vlakom. Príkladom môžu byť lacné letenky do Talianska či Anglicka. V rámci aktuálnej ponuky môžete za nízkonákladový let zplatiť len pár desiatok eur. A to dokonca aj so spiatočnou letenkou. Ešte viac môžete ušetriť rôznymi prestupmi. Napr. keď chcete ísť do Španielska, tak pôjdete cez Taliansko a ušetrite kľudne aj 80 eur. Dôvodom nízkych cien je hlavne konkurenčný boj, ktorý dnes na mnohých leteckých trasách panuje. Z toho ťažíme práve my, ako samotní cestovatelia.

Batožina môže byť aj zadarmo

Doba sa mení a dnes a dnes nemusíte cestovať prostredníctvom nízkonákladovej spoločnosti iba s malou batožinou, za zvyšok si jednoducho priplatíte. Na palubu si dokonca môžete zobrať pomerne veľa batožiny, takže možno to nebudete ani potrebovať. Pri spoločnosti Ryanair si na palubu môžete zobrať dokonca 2 batožiny. Samozrejmosťou je aj to, že si ich môžete vziať úplne zadarmo. Vďaka tomu tak môžete pohodlne letieť týmto spôsobom aj na dlhšiu dovolenku. Stále viac ľudí potvrdzuje to, že cestovné kancelárie už vynechávajú a zájazdy si zostavujú sami.

5/5 - (1 vote)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *