Dovolenkujte s rodinou v tých najlepších destináciách

Máte chuť vybrať sa so svojimi ratolesťami na dovolenku? Blížiaca sa zima vás neodrádza? Vy horlivo prezeráte ponuky cestovných kancelárii, avšak doteraz ste nenašli nič, čo by vás upútalo? To ste zjavne neboli ešte u cestovnej kancelárie Globtour, ktorá ponúka pre rodinky s deťmi tie najlepšie dovolenky v prímorských krajinách.

Grécko- Santorini

Láka vás aj vašu rodinu Grécko?

Čo keby ste sa nechali uniesť do Grécka? Páčilo by sa vám tunajšie prostredie, iná kultúra, iné zvyky a samozrejme pekné priezračné more, ktoré sa nachádza v prímorských strediskách plných turistov? Olympská riviéra, Paralia – aj tieto krásne dovolenkové strediská čakajú na vás a na vašu rodinku. Bohaté možnosti využitia voľného času. Nestane sa vám, že váš drobec vám bude neustále opakovať to, že sa nudí. Čo keby ste nazreli na ponuku dovoleniek do Grécka na stránku globtour.sk? Pozrite sa, možno si vyberiete cenovo dostupnú dovolenku práve pre vás.

Dovolenka v Turecku, dovolenka v krajine polmesiaca

Alebo máte pocit, že by vás vietor mohol zaviať o čosi ďalej? Nie je problém. Nechajte sa unášať a vyrazte so svojou rodinku do prekrásneho Turecka, vyrazte na dovolenku do slnečného Turecka. Iná kultúra odrádza mnoho turistov, vy sa však nemusíte ničoho obávať. Krajina dvoch kontinentov sa otvára aj pre vás. Vďaka komu? Vďaka cestovnej kancelárii Globtour! Doprajte si dovolenku práve v tejto krajine. Zoznámte sa okrem skvelého prímorského prostredia aj so známym Artemidinim chrámom, prezrite si prekrásne mesto Istanbul, ktoré sa delí na európsku časť a na ázijskú časť. Obohaťte si program aj o kultúru tejto krajiny. Cestujte do týchto končín s uznávanou cestovnou kanceláriou Globtour.

Turecko - modré pobrežie

Aby sa deti nenudili pribaľte im drevenú hračku

Vaši malí drobčekovia ťažšie znášajú cestovanie? Pribaľte im do batožiny drevenú hračku za dobrú cenu od toho najlepšieho predajcu. Všemožne ste hľadali práve takýto typ hračky, avšak nemohli ste žiadne také nájsť? Predstavujeme vám internetovú stránku edukacnehracky.sk, vďaka ktorým vášmu dieťatku skrátite dlhšiu cestu za vysnívanou dovolenkou.

5/5 - (1 vote)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *